Zoeken naar producten

Informatie

Vorige pagina

PomWeld las- & snijtechniek bv

Welkom bij Pomweld, specialist in Noord-Holland voor alles op het gebied van las- en snijtechniek. Sinds 1983 leveren wij apparatuur, benodigdheden en diensten aan de professionele lasser.

Onze klantenkring bestaat ondermeer uit:  

• metaalverwerkende bedrijven, 
• apparatenbouwers, 
• de offshore-industrie,
• bouwondernemingen, 
• auto-, scheeps- en vliegtuigbouwers, 
• onderwijsinstellingen, 
• onderzoeksinstituten, 
• de nucleaire en ruimtevaart industrie. 
 

Wij zijn gevestigd in ons moderne pand op het bedrijventerrein Zandhorst III inHeerhugowaard. Direct gelegen aan de uitvalsweg richting Alkmaar en de verkeersaders naar Amsterdam. Een strategische plek, van waaruit PomWeld een brede klantenkring efficiënt kan bedienen. Met een aanbod van producten endiensten dat vrijwel alles omvat waar de professionele lasser zijn voordeel mee kan doen.

Nieuw is dat wij een deel van onze diensten ook gaan verzorgen vanaf onze nieuwe, zeer gemakkelijk te bereiken, locatie in Amsterdam. 

Onze nieuwe locatie in Amsterdam is zeer centraal en direct bij de afslag van de ring gelegen. Gratis parkeren. Den Haag 30 min, Utrecht 30 min, Zwolle 60 min, Beverwijk 15 min en Zaandam 10 min.

Ons productaanbod bestaat uit snij- en lasapparatuur en toebehoren, lasdampafzuiginstallaties, lastoevoegmaterialen, werkplaatsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen, apparatuur en toebehoren voor oppervlaktebewerking, elektra-artikelen, gereedschappen en machines.

PomWeld ontwikkelt bovendien automatiseringssystemen voor las- en snijprocessen, adviseert bij specifieke problematiek en beschikt over een uitgebreidgasdepot voor industriële gassen. Een specialisatie is het opzetten en begeleiden vankwaliteitsborgingssystemen welke wij verzorgen voor onze klanten. Maar ookverzorgt PomWeld alle activiteiten omtrent het behalen van lascertificeringen. Ten slotte bieden wij binnen onze eigen lasschool erkende lastechnischehandvaardigheids- en kaderopleidingen aan die leiden tot het NIL-lasdiploma en/of lasserskwalificatiecertificaat. 

Zie ook onze website www.pomweld.nl voor meer informatie.

Vorige pagina

Alle op de website vermelde prijzen zijn exclusief B.T.W.

072 5760290
Altijd bereikbaar